Realisatie bedrijfstuin | Maak iets bijzonders van uw tuin

Een mooie, bijzondere tuin ontwerpen en aanleggen is specialistenwerk. Van Esch Groenvoorziening beheerst alle facetten. Creatief, functioneel en duurzaam. Met oog voor detail zorgen we voor de juiste sfeer en uitstraling. Uw wens is onze zorg!

Behalve het belang van een groene bedrijfstuin als rustplek voor uw medewerkers, geeft deze met een mooie, verzorgde entree een prima indruk aan bezoekende (potentiele) klanten. Een beter visitekaartje is niet denkbaar.

Wij kunnen zowel de aanleg als het complete onderhoud (link) van de bedrijfstuin verzorgen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft tijdens de realisatie van uw bedrijfstuin. “Ontzorgen” doen wij niet alleen bij onze onderhoudscontracten, ook tijdens de uitvoering.

Neem direct contact met ons op

Ontspanning & inspiratie

Een fraai aangelegde bedrijfstuin biedt daarnaast rust en ontspannenheid voor u en uw werknemers. Laat u inspireren door de prachtige beplanting, kleuren en geuren in uw bedrijfstuin en kom tot nieuwe ideeën. Lekker lunchen met uw collega’s in de buitenlucht. Kortom, in een speciaal voor uw aangelegde bedrijfstuin komen u en uw werknemers tot rust.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan via info@vaneschgroenvoorziening.nl of bel 013-5169321

Neem contact met ons op